Om Bookle

Hej!

Vi (Martin & Mikael) startade Bookle för vi var trötta på alternativen som fanns när det gäller försäljning och inköp av begagnad kurslitteratur på KTH. Antingen var bokannonserna gamla på en dåligt uppdaterad sajt eller krångliga registreringsprocesser där sajtägaren spammade en med en massa reklam. För att komma bort från detta skapade vi Bookle!

Målet med Bookle är faktiskt att du ska spendera så lite tid hos oss som möjligt. Du vill komma åt boken billigt eller sälja den snabbt. Helst av allt skulle du säkert vilja att någon ringde på dörren med pengarna eller boken i handen så fort du tänkte tanken. Vi är inte riktigt där ännu men vi jobbar på det!

Därför finns det egentligen bara en sida, söksidan från vilket du gör allt: söker, kontaktar säljare och tar bort / redigerar din annons. Vi har också plockat bort registreringen, den fungerar ungefär som på blocket för varje annons fyller du i din e-postadress och ett lösenord (du kan läsa mer om detta på FAQ-sidan och på Skapa Annons-sidan).

Andra smarta grejer som vi stoppat in i Bookle är att din annons sätts på paus om det skickas fler än fem meddelande till dig, du får ett mejl där du enkelt kan reaktivera din annons om du skulle behöva det - inga mera 1000 mejl om du skulle ha en populär bok och du som skickar meddelandet vet också om att meddelandet är värt att skicka. Annonserna sätts också på paus efter annonstiden gått ut du får då ett mejl där du väljer om boken, skall tas bort eller återaktiveras genom enkla länk-klick, gör du inget tas boken bort efter en vecka. Vi vill bara ha bra och aktuella bokannonser på Bookle.

Om du vill kontakta oss för frågor eller annat nås vi bäst på hello snabel-a bookle.se

Hej då från Martin & Mikael!